Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΜΗΠΩΣ "ΚΑΙΤΕ" ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ? ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ!

Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, όπως αυτή που διανύουμε, ακόμα και το 1€ έχει αξία. Γιατί λοιπόν να τα σκορπάμε στη θέρμανση και να μην μπορούμε να ζεσταθούμε κιόλας; Ας εξετάσουμε λοιπόν το πρόβλημα από τη βάση του για να σώσουμε την  τσέπη μας.

ΚΑΝΟΝΑΣ 1: Δεν εμπιστευόμαστε τον υδραυλικό, το φίλο, το γείτονα, τον κάθε «ειδικό» για τη θέρμανση του σπιτιού μας. Εμπιστευόμαστε μόνο έμπειρους και αξιόπιστους μηχανικούς.
ΚΑΝΟΝΑΣ 2: Το μέγεθος του συστήματος είναι πολύ βασικό, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και όχι από τα τετραγωνικά. Προκύπτει από συγκεκριμένη μελέτη μηχανικού και δε γίνεται στον “αέρα”.


Θέλετε λοιπόν να κάνετε πραγματική οικονομία στη θέρμανση;


Οι έμπειροι μηχανικοί της Ι.ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ ακολουθούν τα παρακάτω βήματα και σας προσφέρουν ιδανικές λύσεις ανάλογες με τα χρήματα που διαθέτετε.
Βήμα 1ο: Το τμήμα μελετών της Ι.ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ εκπονεί ολοκληρωμένη μελέτη θερμικών απωλειών του κτηρίου.
Βήμα 2ο: Οι σύμβουλοι μηχανικοί πραγματοποιούν ενεργειακή σύγκριση όλων των συστημάτων θέρμανσης για το κτήριό σας, ώστε να ξέρετε τι θα πληρώνετε σε κάθε περίπτωση και πόσο γρήγορα θα γίνει απόσβεση του συστήματος.
Βήμα 3ο: Με τη βοήθεια των μηχανικών της Ι.ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ, επιλέγετε την ιδανική για εσάς λύση.
Βήμα 4ο: Επιλέγουμε για εσάς τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό.
Βήμα 5ο: Πραγματοποιείται εγκατάσταση του εξοπλισμού από τα έμπειρα και πιστοποιημένα συνεργεία μας πάντα υπό την επίβλεψη του μηχανικού.
Βήμα 6ο: Τέλος, ρυθμίζουμε το μηχανολογικό εξοπλισμό ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του συστήματος.


Καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, έχετε δίπλα σας τον δικό σας σύμβουλο μηχανικό να παρακολουθεί την πορεία των εργασιών, να δίνει κατευθύνσεις και να σας λύνει οποιαδήποτε απορία.


Λύσεις υπάρχουν πολλές. Εμπιστευθείτε τη Ι.ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ και θα διασφαλίσουμε την ιδανική για εσάς!


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:
Ι.ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Ιωνίας 3, Κοζάνη
Τηλ: 2461040135 & 24610 23790
mail: info@sotiriadis.net
www.sotiriadis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: